Čistilne naprave in bioplinarne
Kanalizacija
Gospodarjenje z odpadki
Oskrba s pitno vodo
Upravljanje z vodnimi viri in raba tal
Raziskovalna in razvojna dejavnost

Institut "Jožef Stefan" podelil častne listine.

Prejemniki častne listine Instituta Jožef Stefan. 11.12.2014

V podjetju IEI se zavedamo, kako je tudi za gospodarstvo pomembna raziskovalna dejavnost. Iz tega razloga imamo dve raziskovalni supini v Razvojnem oddelku in Raziskovalni enoti. Raziskovalci IEI-ja se povezujemo v raziskovalnih projektih z drugimi našimi in tujimi raziskovalnimi institucijami v raziskovalnih projektih in preko dela mladih raziskovalcev ter njihovih mentorjev.

 

Institut »Jožef Stefan« je eden od naših dolgoletnih raziskovalnih partnerjev in smo veseli in ponosni na priznanje tudi z njihove strani. 

 

"Institut »Jožef Stefan« je ob iztekajočem se letu podelil častne listine podjetjem in posameznikom kot priznanje za uspešen prenos znanstvenih in tehnoloških dosežkov Instituta in znanj, ustvarjenih na Institutu, v družbeno in gospodarsko zaledje. Listine so prejeli: podjetja Institut za ekološki inženiring, Elgoline in Danfoss Trata ter posamezniki Željko Blažeka, Aleksander Zalaznik, Samo Krančan, mag. Miha Bobič, Andrej Božič in Stane Rožman." (objavljeno v spletnih novicah IJS - ijs.si)

 

Čestitke vsem prejemnikom častne listine!

Fotogalerija

Častna listina Institutu za ekološki inženiring. Častna listina Željku Blažeki, IEI d.o.o.

Zanimive povezave:

Institut za ekološki inženiring d.o.o. Ljubljanska ulica 9
2000 Maribor, SI
T: +386 (0)2 30 04 811
F: +386 (0)2 30 04 835
iei@iei.si

Prijava na e-Revijo Ekolist

 

Izdelava spletne strani: NAVDIH.NET