Čistilne naprave in bioplinarne
Kanalizacija
Gospodarjenje z odpadki
Oskrba s pitno vodo
Upravljanje z vodnimi viri in raba tal
Raziskovalna in razvojna dejavnost

6. delavnica mladih raziskovalcev

4.5.2015

6. DELAVNICE MLADIH RAZISKOVALCEV IN MENTORJEV

 

Dne 2.4.2015 smo v Rogaški Slatini v Hotelu Sava Rogaška organizirali 6. delavnico mladih raziskovalcev in mentorjev, ki se je odvijala v okviru projekta »Krepitev razvojnih oddelkov v podjetjih« s sofinanciranjem Evropskega socialnega sklada RS ter Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo. Delavnica mladih raziskovalcev in mentorjev je namenjena predstavitvam napredka mladih raziskovalcev ter napredka na tekočih projektih tako podjetja IEI kakor tudi drugih poslovnih ali državnih institucij.

Delavnica mladih raziskovalcev je bila organizirana v tri sklope: 1. sklop: Predstavitev napredka raziskovalcev in mentorjev ter 2. in 3. sklop: Predstavitev aktualnih projektov.

Vabilo na delavnico mladih raziskovalcev je bilo posredovano tako sodelavcem podjetja IEI kakor raziskovalcem naših poslovnih partnerjev, ki delujejo na sorodnih projektih, profesorjem na fakultetah, ljudem iz ministrstev,… kar je razvidno iz priložene liste vabljenih.

Predstavitve delavnice mladih raziskovalcev se nahajajo v prilogi. Predstavitve prvega sklopa predavanj so kompletne, predstavitve na tekočih projektih pa zaradi narave dela in zaupnosti določenih podatkov nismo smeli uporabiti niti za interno rabo. Prezentacije, ki smo jih dobili so prav tako objavljene na spletni strani podjetje IEI (iei.si), v samem podjetju pa v knjižnici hranimo izvod kompleta predstavitev. 

Delavnica mladih raziskovalcev je namenjena tako spoznavanju kakor tudi medsebojnem povezovanju na poslovnih področjih. Iz tega se je že leta 2013 razvila skupina BIVOTA, za katero je potekal delovni sestanek naslednjega dne po delavnici mladih raziskovalcev.

Naslednja delavnica bo predvidoma čez pol do enega leta.

 

 

 

Pripravila: Ines Levačić, univ.dipl.gosp.inž.

Fotogalerija

Zanimive povezave:

Institut za ekološki inženiring d.o.o. Ljubljanska ulica 9
2000 Maribor, SI
T: +386 (0)2 30 04 811
F: +386 (0)2 30 04 835
iei@iei.si

Prijava na e-Revijo Ekolist

 

Izdelava spletne strani: NAVDIH.NET